torstai 4. helmikuuta 2016

Vaunun varustelua osa 1: Makuupussin tuunaus

Sisältää jatkossa paljon vauva-aiheisia postauksia -varoitus! Laskettuun aikaan on enää muutama päivä ja olen toistaiseksi yrittänyt panttailla näitä vauva-aiheisia postauksia, mutta en enää. Mammalomaa on takana yli kuukausi, joten yhtä jos toista on tulokkaalle ehtinyt valmistua siinä ajassa. Jottei blogi jäisi ihan hunningolle tulevina kuukausina, niin pistänpä sitten satunnaisesti tulemaan näitä jo valmiina olevia vauvajuttuja. 

Ensimmäisenä vaikka tämä tuunattu makuupussi.


Äitiyspakkauksen kuoseista on jokaisella aina oma mielipiteensä. Itse suurimmaksi osaksi tykkään viime vuotisesta pakkauksesta, vaikka pakko myöntää, että onhan siinä vähän liikaa pöllöjä jopa mun makuun. Eniten kuitenkin pakkauksessa silmään pisti alapuolella kuvassa oleva makuupussin kangas, eikä tosiaan hyvällä. Onneksi sain siihenkin toisesta blogista idean. Eilen tein -blogin Hanne oli päällystänyt äitiyspakkauksen makuupussin Marimekon Siirtolapuutarha-kankaalla. Kyseinen kangas on yksi suosikeistani, tosin pidän enemmän tästä sini-vihreästä versiosta. Olin siis täysin myyty idealle. Ja sitten kun vielä sattui niin mukavasti, että voitin Marimekkoon 35 euron lahjakortin, niin eihän siitä voinut muuta kuin ostaa metrin tuota kangasta ja ryhtyä tuunaamaan makuupussia.

Ennen :(

Jälkeen :) 


Ohjeita tuunaamiseen löytyi useammastakin blogista, mutta itse käytin Tosimummon ohjetta. Suurin työ oli vanhojen ketjun irroittamisessa, mutta kaiken kaikkiaan projekti oli nopea toteuttaa hyvän ohjeen avulla. Ja lopputulos on kyllä ihan huippu mun makuun. Toivottavasti kelpaa pikkuisellekin. Ainakin äitiä miellyttää kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...