maanantai 17. elokuuta 2015

Grace

Hankin viime syksynä ensimmäisen kerran Wollmeisea. Ah! Olihan se ihanaa! Miten joku lanka voikin olla niin ihanaa neulottavaa ja niin pehmeää. Ihan kuin siinä olisi vain ne villan kaikki hyvät ominaisuudet. Ja tuntui, että vaikka miten neuloisi, niin pinnastakin tulee väkisin tasaista. Ei siis pahaa sanottavaa.

Viimein toukokuussa maltoin tosiaan lopettaa vyyhtien hiplailun ja aloin etsiä sopivaa neuletakkiohjetta. Ohjeeksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen Grace. Ajattelin, että se olisi tyylikkään yksinkertainen mutta kuitenkin niin, että siinä on joku juju eli kaunista pitsineuletta yläosassa. 


Lanka: Wollmeise pure 100% merino, värissä kakao, 285g
Puikot: 3.5mm


Tilaushetkellä värivalikoima oli aika rajoittunut, ja aluksi olinkin hieman mietteliäs värin suhteen. Ehkäpä langan ihanuus sai unohtamaan epävarmuuden väristä, sillä nyt olen siihenkin tyytyväinen. Neuletakista tuli heti ihan mun suosikki. Uskoisin, että tämä on sellainen perusluottoneuletakki, jota tulee käytettyä pitkään. Ja jos kaikki kehut langan laadusta pitävät paikkaansa, niin tämä säilyy myös hyvänä pitkään. Nyt vaan odottelemaan viileitä syysiltoja :) Lanka oli myös todella riittoisa. Olin varannut lankaa 3x150g, sillä en ollut tosiaan vielä valinnut mallia kun lankaa tilailin. Tähän takkiin olisi riittänyt kaksikin vyyhtiä, mutta mieluummin näin päin, että lankaa jää yli. Niin monet kerrat on kiukku iskenyt, kun lanka loppuu viime metreillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...