sunnuntai 23. elokuuta 2015

Converse-sukat

Mietin miten muistaisin työkaveria, joka vaihtoi työpaikkaa tässä syksyn alussa. Päätös oli selvä, kun muistin nämä Converse-sukat. Olen aiemmin neulonut Novitan sukkalehdestä vastaavat, mutta nämä ovat astetta haastavammat, hienommat ja lähempänä oikeita Converseja. Näissä yhdisteltiin kaiken lisäksi sekä virkkausta että neulontaa. Kova näpertäminen oli, mutta aika kiva lopputulos.


Lanka: 7 veljestä, 160g yhteensä
Koko: 36-37
Puikot: 2.5mm


Ensin piti neuloa perussukat ja niihin kaitaleet nauhoille. Pohjat tosiaan virkattiin erikseen. Ohjeenmukaisesta pohjasta tuli aivan valtava sukkaan verrattuna, joten virkkasin uudet 6kjs lyhyemmällä aloituksella ja jätin lisäksi uloimman kerroksen pois. Ensimmäiset pohjat on tallessa, sillä ne ovat sopivankokoiset omaan jalkaan ja ajattelin neuloa jossain välissä itselleni samanlaiset kun kerran pohjatkin jo on. No taitaa kuitenkin käydä niin, että seuraavat pohjat menee miehen sukkiin. Tämä kun sattui kysymään nämä sukat valmiina nähtyään, että koskas teet mulle tuollaiset. Pitänee tehdä, kun kerran tuntuu kelpaavan. Värikin jo valittiin :)

Näpertämistä näissä tosiaan oli rutkasti. Nuo nauhat olisi kyllä voinut ostaa vaikka valmiinakin, mutta päätin sitten neuloa itse. Ehkä sitten seuraaviin ostan.


Sukkiin piti änkeä kuvausta varten aika kasa paperia, sillä meidän talosta löytyi vain liian suuria jalkoja. Toivottavasti ovat saajalle sopivankokoiset ja mieluiset. Itse tykkään näistä kovasti! Hetki pitää kuitenkin tehdä muita projekteja välissä, että taas innostuu näiden näpertelystä.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...