sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

TTL Mystery Shawl 2014Lanka: Teetee Elegant, turkoosi, 39g
Puikot: 3.5mm

Päätin osallistua ensimmäistä kertaa mysteerineulontaan, kun kerrankin satuin ajoissa huomaamaan ja ohjeen ilmestymisajankohta osui täydelliseen kohtaan eli loman ekaan päivään. 

Mysteerineulonnassa on siis kyse siitä, ettei ohjetta ostaessa näe kuvaa valmiista työstä. Ainoastaan sen tietää, että huivi siitä pitäisi tulla ja paljonko lankaa tarvitaan. Kaikki ohjeen ostaneet saavat ensimmäisen ohjeen osan samalla hetkellä ja lisää ohjetta saapuu aina viikon välein. Tähän huiviin ohjetta saapui sähköpostiin viitenä peräkkäisenä sunnuntaina. 

Viikko-osuudet olivat mukavankokoisia ja pysyin hyvin tahdissa mukana. Pari kertaa sain viikon osuuden tehtyä niin nopeasti, että jatko-ohjetta odotellessa piti neuloa toista työtä. Yleensä tykkään tehdä edellisen työn valmiiksi ennen kuin aloitan seuraavaa, joten oli melkeinpä outoa neuloa useampaa työtä yhtä aikaa :) 


Oikeastaan huivista ei tullut yhtään sellainen kuin odotin. Ja milläköhän perusteella mä ne odotukseni asetin, sillä tämänhän oli tarkoituskin olla mysteeri. :) Sikäli langan valinta ei osunut nappiin, että samalla langalla on tullut tehtyä aiemmin juuri samanoloisia pitsihuiveja. Mitään mullistavaa ei siis syntynyt.

Ohjeen lisäksi eniten jännitystä aiheutti langan riittäminen, sillä päädyin lankalaatikolla ohuempaan lankaan kuin ohjeessa suositeltiin. Lanka riitti lopulta todella hyvin, sillä viimeisen viikon osuus oli yllättävän lyhyt.

Lankaa kului seuraavasti:
1. viikko 9g
2. viikko 9g
3. viikko 10g
4. viikko 9g
5. viikko 2gOli tämä mysteerineulonta sen verran mukavaa vaihtelua, että saatanpa joskus ryhtyä uudestaankin. Ehkä mysteerisukkia joskus?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...