keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Huvimajan uudet tuulet

Tänä vuonna kesäloman ensimmäinen projekti oli huvimajan remontointi. Maalasin huvimajan sisäpaneelit ja -katon valkoiseksi. Aiemmin tumman paneelin takia valkoista maalia piti sutia 3 kerrosta, mikä meinasi tehdä kädestä entisen. On se neulominen vaan kevyempää hommaa :) Hetken käden lepuuttamisen jälkeen myös lattia ja terassi saivat uuden kelon harmaan pinnan.




Huvimajasta puuttuivat vielä myös verhot, joten ompelin sinne Ikean Rosemarie-kankaasta verhokapat. Seitsemän kappaletta. Kankaan nurja puoli oli valkoinen, joten ompelin verhoista kaksinkertaiset. Nyt ulkopuolikin näyttää kivalta, eikä verhoista tullut yhtään liian paksut, vaikka sitä olin hieman pelännyt.



Meidän makuuhuoneen Juhannusruusu-matto sopi täydellisesti huvimajaan, joten makuuhuoneeseen piti virkata uusi matto. Malli on sama, mutta väri tällä kertaa ylläriylläri harmaa. Sitä sattui nimittäin olemaan vielä jemmassa aiemmista projekteista. No, kuitenkin trikookuteen kulutus yllätti jälleen, eikä samaa sävyä meinannut riittää ihan loppuun asti. Ratkaisu löytyi kuitenkin ja nyt meillä on yksi reunaton lankakori odottamassa uusia reunoja hieman eri sävyisestä harmaasta. :D Oli kyllä aika hauskaa virkata mattoa siten, että vieressä kori pieneni kerros kerrokselta.


1 kommentti:

  1. Sä olet ollut ahkera lomalainen! Huvimaja näyttää todella kivalta nyt!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...