tiistai 22. marraskuuta 2016

Exploration Station -huivi

Sain lahjaksi Stephen Westin lokakuussa ilmestyneen ihanan huivikirjan. Jaa, mitenkö joku osasi ostaa minulle sen - no kun nätisti pyysin :)  Klikkaamalla tästä pääset kurkistamaan Ravelrystä kirjan malleihin, jos kirja ei ole tuttu.

Herra West on kyllä uskomaton neuletaituri. Hänen malleissaan leikitellään ennakkoluulottomasti väreillä ja pinnoilla, joten innostuin vähän itsekin. Aloitin kirjan ensimmäisellä mallilla, joka on Exploration Station eli suomeksi tutkimusasema. Ja nimensä mukainen huivi olikin. Olen tätä mallia ihastellut eriväreissä jo pitkään, joten mallin valinta oli helppo.Ohje: Exploration Station by Stephen West
Langat: Dropsin Baby Merino musta 59g, harmaa 48g, oranssi 48g ja pinkki 67g
Puikot: 3.5mm


Innostuin tilailemaan Adlibriksen alesta Dropsin Baby Merinoa eri väreissä ja tähän malliin löytyikin langat niistä. Teki ihan hirveästi mieli yhdistää pinkkiä ja oranssia, vaikka varsinkaan tuo oranssi ei ole yhtään mun juttu. Mutta sen se Stephen-sedän tutkimusasema mut vaan sai haluamaan. Jotta huivissa olisi vähän jotain omaakin, päätin hillitä innostani valitsemalla niiden lisäksi turvallisen mustan ja harmaan. Jo pian alun jälkeen mulla meinasi kuitenkin mennä pupu pöksyyn värien suhteen ja olin jo melkein purkamassa, mutta päätin kuitenkin hillitä itseni ja odottaa seuraavaan päivään. Odottaminen kannatti, sillä seuraavana päivänä päätin, että nyt annetaan mennä.Huivissa oli monta mielenkiintoista ja uutta juttua. Ensinnäkin tykästyin kovasti huivin reunojen i-cordiin. Sitä täytyy kyllä käyttää jatkossakin. Samainen i-cord tehtiin myös päättelyreunaan. Vaikka päättely oli todella hidasta, oli se kyllä vaivanarvoista.

Mielenkiintoisimmat neulepinnat olivat huivin uloimmilla kerroksilla eli näkyvät paremmin tässä alapuolella olevassa kuvassa. Pinnoissa kikkailtiin lähinnä oikeilla ja nurjilla silmukoilla ja niiden nostamisella. Ylin harmaa-oranssi on mielenkinntoinen siksi, että huivin nurjalla puolella värit näkyvät päinvastoin. Pieni harmaa tylsimys minussa kuitenkin oli tyytyväinen, kun huivin päällipuolelle valikoitui oranssin sijaan enemmän harmaata :DTätä huivia oli todella ihana ja rentouttava neuloa. Tekisi mieli neuloa heti perään toinen ja kokeilla erilaista väriyhdistelmää. Mutta kun jo siinä samassa kirjassakin olisi monta muuta mallia, jotka tekisi mieli neuloa ja muutama muukin projekti odottaisi jo vuoroaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...