tiistai 15. maaliskuuta 2016

Estellen nuttu ja Charlotten myssy

Koska prinsessan pitää tietysti olla tyylikäs alusta asti, tekaisin meidän prinsessalle Prinsessa Estellen nutun ja samasta langasta Prinsessa Charlotten myssyn. Molemmat ovat siis sellaisia malleja, joissa kyseiset prinsessat on ensi kertaa esitelty maailmalle. Lankana molemmissa on taas Dropsin Baby Merinoa. Tilailin netistä sitä vaaleankeltaisena ja tätä se sitten oli. Tää on oikeastaan luonnonvalkoinen, mutta sopii näihin oikein hyvin.


Lanka: Drops Baby Merino, 03 luonnonvalkoinen, 65g
Puikot: 3.0mm ja 2.5mm


Estellen nuttu oli tosi näppärä neuloa alhaalta ylöspäin vaikka yleensä tykkään neuloa juuri toisin päin eli ylhäältä alas. Tässä ei tarvinnut nimittäin miettiä hihan kavennuksia kaarrokkeessa ollenkaan, senkun neuloi pitsineuleen kaavion mukaan ja silmukat vähenivät tasaisesti itsestään.Charlotte muuten aiheutti pienen kohun juuri tällä myssyllä heti syntymänsä jälkeen, sillä myssy oli puettu väärinpäin päähän. Mutta kyllä tätä mun mielestä voi käyttää kumminpäin tahansa. Söpö se on joka tapauksessa.


Lanka: Drops Baby Merino, 03 luonnonvalkoinen, 28g
Puikot: 2.5mm ja 2.0mm

1 kommentti:

  1. Voi kuinka suloisia molemmat ja hyvä väri. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...