perjantai 13. heinäkuuta 2012

Paperilankakukkaverho

Olin suunnittellut tekeväni kesän aikana itse puisen roseekukkakehikon, mutta päätinkin yllättäen helpottaa urakkaa ja ostin heräteostoksena valmiin Prymin kehikon. 

Aloin vääntää sillä valkoisesta paperilangasta erilaisia kukkia ja tykästyin eniten keskikokoisiin kukkiin, joissa on kaksi kerrosta paperilankaa. Vääntelin niitä sitten pari kymmentä ja liitin pienillä metallilankalenkeillä yhteen. Kiertelin kukkalevy kädessäni ympäri taloa ja mietin, mihin ne laittaisin. Yritin kaikkeni, että löytäisin vielä paremman paikan kuin takapihan ovi, johon olin tuollaista verhoa haaveillut. Mutta niin siinä sitten vain kävi, ettei parempaa paikkaa löytynyt ja jouduin tekemään kukkia vielä aika monta lisää... Kaikkiaan 176. Urakasta tuli vähän suurempi kuin oli tarkoitus, mutta lopputulos on kiva. 

Aika heikkoja muuten ne Prymin kehikon muovitapit – tuli nimittäin aika monta poikkaistua kukkia tehdässä. Onneksi niitä tuli suhteellisen iso pussi mukana. Taitaa kestää lankaa paremmin kuin paperinarua.


Lähikuva ulkoa ja sisältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...