tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pitsiä huvimajaan

Viime vuonna huvimajassa oli ovensuussa vain yksi pyöreä virkattu matto. Tänä vuonna kaipailin kuitenkin jalkojen alle enemmän pehmeää mattopinta-alaa. Sen sijaan, että olisin rynnännyt mattokaupoille, päätin kurkata äidin mattovarastoon. Ja sieltähän ne löytyi - äidin vanhat keittiön matot.   Äidin keittiö tosin on muotoa I ja meidän huvimaja lähinnä pyöreä O, joten ihan suoraan eivät matot lattialle riittäneet. Sakset ja solmuja, niin kappas, kahden maton sijaan mattoja olikin kolme ja kaikki juuri sopivan mittaisia.


Kun lattialla olivat matot, kannoin huvimajaan kaikki mahdolliset tyynynpäälliset ja potentiaaliset tyynykankaat. Ja mikään ei tuntunut sopivan mattoihin ja verhoihin. Ei niin mikään. Totesin, että tätä tyynyjuttua pitää miettiä vielä ja lähdin etsimään jotakin liinaa karulle muovipöydälle. Päädyin laatikolle, jossa on "ihan vaan muutama" miehen äidin virkkaama pitsiliina. Sovittaessani erilaisia liinoja pöydälle, tajusin, että tässä se on viimein. Olin nimittäin ihastellut jo pitkään Pinterestissä sellaista kuvaa, jossa ruokapöydälle on tehty "kaitaliina" sekalaisista pienistä pyöreistä pitsiliinoista. Idea on tälle huvimajan pöydälle täydellinen, sillä saan sillä mahdollisimman paljon pöytäpintaa piiloon. Pöytä ei tunnu enää liian massiiviselta muovihirvitykseltä. Siitä tuli itseasiassa oikein söpö!Ja siitä se ajatus noihin tyynyihinkin sitten lähti :)
Lopputulos on parempi kuin osasin kuvitella. Ja mikä parasta, uuden sisustuksen budjetti 0€. Pari uutta valkoista tyynynpäällistä piti ommella, mutta niihinkin löytyi kangasta ja piilovetoketjut omista varastoista. Jospa juhannuksena sitten taas lähdetään tuonne 10 metrin päähän mökille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...