maanantai 23. syyskuuta 2013

Springtime Swirl

Mikäpä olisi sopivampi työ alkusyksyyn kuin tämä Springtime Swirl eli keväinen pyörre :) Hienosti mäkin työn valitsin.Ohje: Springtime Swirl by Kristel Nyberg
Lanka: Malabrigo lace, 156g
Puikot: 3.5mm (sukkapuikot, 80 ja 100cm pyöröt)

Lupailin aikaisemmin, että seuraava pitsihuivi oli suorakulmainen Haapsalu rätt. No, niin se tavallaan olikin, kunnes sen neulominen alkoi tökkiä ja pahasti. Haapsalu rätti jäi korin pohjalle keskeneräisenä ja puikoille pääsi pitkään Ravelryn jonossa odotellut Kristel Nybergin ihanainen pyöreä pitsihuivi.

Huivilla on halkaisijaa yli 130cm.

Alku oli ehkä vähän hankalaa sukkapuikkojen ja vähäisen silmukkamäärän takia ja reunapitsin neulominen tuntui loputtomalta urakalta, mutta kaiken kaikkiaan pyöreän huivin neulominen oli ihanaa. Eikä vähiten siksi, että pitsineuleen välikerrokset sai neuloa oikeilla silmukoilla. Yleensä pitkä nurja kerros kun on se tylsin vaihe. :)


Ja huivi on yksi, eikun kaksivärinen...

Huivin pingottaminen vaati kekseliäisyyttä, sillä osissa pingottaminen ei houkutellut. Käyttöön pääsi talon suurin virkattu matto ja pari pyyhettä. Tapahtumapaikkana kodinhoitohuoneen kaakelilattia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...