maanantai 23. syyskuuta 2013

Siksakia kännykälle

Suurempien projektien välissä kaipasin jotain, mikä valmistuisi nopeasti. Toisaalta teki mieli välillä virkata - nimenomaan siksakia. Ja kun kännykältä uupui suojapussukka, niin seuraava projekti oli valmis. Virkkasin siis kännykälle puuvillalangasta suojapussukan.

Sopiva siksak-kuvio syntyi kokeilemalla: *3ks, 3ks samaan silmukkaan, 3ks, jätä 1ks väliin, 1ks, jätä 1ks väliin*. Virkkasin pussukan suljettuna renkaana, jotta viimeistelyä olisi mahdollisimman vähän. Itse asiassa, kuvassa pohja on vielä ompelematta ja langanpäät päättelemättä eli ihan hyvä, että sivusauma ei jäänyt ommeltavaksi. Sitä paitsi pidän enemmän pinnasta, jossa kerrokset on virkattu samaan suuntaan.

Virkkaaminen ja siksak jäi päälle, joten ne yhdistyvät myös seuraavassa projektissa. Erona se, etten enää pysynyt kohtuudessa, vaan projekti tuttuun tapaan paisui. Esimakua seuraavan kuvan muodossa. Viikonloppuna valmistui neljäsosa, joten valmistumista saa odottaa vielä tovin. Hidasteena pari muutakin projektia. Sukkiakin on taas pitkästä aikaa puikoilla. Fiiliksen mukaan kukin työ etenee vuorollaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...