keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Harunitehtaalta päivää!

Pukinkonttiin päätyi tänä vuonna useampi Haruni-huivi.

Neuloin Teeteen ohuen ohuesta Elegantista jo kolmannen Harunin. Huivi on yhtä hentoinen kuin aiemmat kaksi, mutta tällä kertaa sentään eri värinen.

Joskus vielä toteutan suunnitelmani ja kuvaan yksinkertaisesta Elegantista neulotun Harunin ulkona ripustettuna. Toistaiseksi en ole keksinyt, mihin sen ripustaisin... 


Lankana Teeteen Elegant. Puikot 3.5mm.

Välillä on kiva neuloa vähän paksummasta langasta, joten päätin tehdä yhden harunin Nalle aloevera -langasta. Ai että, Nalle tuntui muuten uskomattoman paksulta! :D 

Lankana Nalle aloevera. Puikot 4mm.

En olis varmaan jaksanut neuloa jouluksi näin montaa huivia, ellen olisi tehnyt kaikkia eri värisiksi ja eri langoista. Alla oleva harmaansininen huivi on 100-prosenttista villaa.

Lankana Pirkanmaan kotityön Ohut Pirkkalanka. Puikot 4mm.

Pinkkiä huivia oli ihana neuloa paitsi pirtsakan värin, myös ihanan pehmoisen langan ansiosta. Langassa on 85% merinovillaa ja 15% mulperisilkkiä. En ole ennen neulonut tästä langasta, mutta pääsi kyllä heti suosikkilistalle. 

Lankana Cascade Yarns Heritage Silk. Puikot 4mm.

Jostain kummasta löytyi vielä virtaa jouluna ja neuloin vielä itsellekin yhden huivin. Siinä lankana on Teeteen Elegantin isosisko eli Wetterhoffin Sivilla, jossa on 70% villaa ja 30% tussah-silkkiä höystettynä aloeveralla, jojoba-öljyllä ja e-vitamiinilla.

Lankana Wetterhoffin Sivilla. Puikot 4mm.

Ja vielä lähikuva :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...