perjantai 27. heinäkuuta 2012

Nimeämisiä

Päätin puuhastella pikkuisia tildamaisia yksityiskohtia kotiin. WC ja kellari saivat viimein omat kylttinsä.

Siirsin kirjaimet valkoiseen puuvillakankaaseen kuvansiirtopaperilla. HP:n kuvansiirtopaperi on mun ehdoton suosikki, sillä se on mattapintainen eikä siirretyn alueen raja juurikaan erotu taustasta. Näissäkin kaikissa olen käyttänyt paperista vain hieman tekstiä isomman suorakulmion muotoisen paperinpalan. Joskus ostin sellaisia papereita, joilla tuli todella kiiltävä ja kova pinta. Jos mulla ei olisi sattunut vielä olemaan jemmassa tätä paperia, niin oisin keksinyt jonkun muun tekniikan näiden kylttien tekemiseen. 

Hävettää tunnustaa, mutta teippasin kankaan reunat pahvin taakse ilmastointiteipillä :) Oli tarkoitus ommella kangas siististi taskuksi ja pujottaa pahvi väliin, mutta laiskuus iski kesken kaiken. Reunoista tuli kyllä todennäköisesti siistimmät näin, sillä tuskin olisin saanut ommelta kulkemaan juuri pahvin reunassa.

Täytyy käyttää tota HP:n paperia todella säästäväisesti, sillä mulla ei ole aavistustakaan mistä sitä tai muuta yhtä hyvää saisi tällä hetkellä. Todella kovan työn takana oli viimeeksikin löytää. Jotta yhdestä arkista saisi mahdollisimman paljon iloa irti, syntyivät samalla myös nimet pyyhkeiden päälle. Muutamia tekstejä sain ängettyä samaan paperiin vielä näiden lisäksi, joten saa nähdä, milloin ehdin niistä tehdä jotain kivaa. 


  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...