lauantai 9. huhtikuuta 2016

Virkattuja tuttinauhoja

Jos joskus tekee mieli virkata jotain tosi simppeliä ja nopeaa, niin suosittelen tuttinauhaa tai samalla ohjeella vaikka avainnauhaa. Tällainen kun valmistuu ihan hetkessä. Jos olisi paljon jemmassa noita klipsuja ja tuttirenkaita, niin ties monessako värissä meiltäkin näitä jo löytyisi. Koitan kuitenkin vähän hillitä :)

Harmaan ohje on peräisin With Sweet Rhythm -blogista. Harmaassa mun tuttiklipsi on hiukan liian leveä. Ostin sen loppukesällä Tukholmasta, eikä silloin vielä ollut minkäänlaista suunnitelmaa tuttinauhasta.

Pinkin ohjeen puolestaan sovelsin tästä rannekorusta. Siinä on kapeampi klipsi, jonka ostin Tampereen kässämessuilta viime syksynä, muistaakseni Paapolta.


Toki molemmat on tosi nopeita malleja, mutta tuo pituussuuntaan virkattu pinkki yllätti kyllä nopeudellaan. Harmaassa on enemmän kääntymisiä, joten sen teko oli aavistuksen hitaampaa. Toki todella nopeaa sekin. Vielä olisi jemmassa yksi klipsi ja tuttirengas, joten katsotaan millä värillä ja millä mallilla niistä jonain päivänä syntyy tuttinauha. Toisaalta tekisi mieli tehdä yksi kankainenkin, saas nähdä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...