keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kirjansidontaa

Lupasin opettaa ystävälleni huovutuksen vaihtokauppana kirjansidontaa. Olipa ihana päästä sitomaan itsekin kirjaa pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta oli päässyt vierähtämään neljä vuotta. Pientä mieleen palauttelua siis tarvittiin, mutta onneksi oli tallessa hyvät muistiinpanot.


Päällystin oman pikkukirjani keltaisella pilkullisella puuvillakankaalla ja aivan viime hetkellä ennen esilehtien liimausta keksin kiinnittää siihen Eurokankaasta keväällä heräteostoksena ostamaani mittanauhakuvioitua puuvillanauhaa. Tykkään! :) Tästäpä sainkin juuri idean. Mähän päällystän samalla kankaalla ja nauhalla uuden työkalenterin. Jei!


Päätin liimata kanteen vielä muutaman puunapin. Tämä olisi kuin tehty käsityömuistiinpanoille, mutta saas nähdä, raaskinko mää tätäkään käyttää. Outo minä. Hyllyssä on aika monta tyhjää itsesidottua kirjaa jo odottamassa.


Yleensä kun ryhdyn johonkin, niin hommilla on kummasti tapana paisua. Muistanpa joskus sitoneeni varmaan kymmenen kirjaa sarjatyönä. Mites kummasti tää yhden tekeminen tuntuikaan niin nopealta hommalta. Ja vielä kun lämmin sää kuivatti liimankin hetkessä, niin ei tarvinnut odotella liian pitkiä kuivatusaikoja. Mitä siis opin tästä. No. Kun muistaa kohtuuden, on kaikki ja kaikilla paljon hauskempaa. Vaan opinko vieläkään? ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...