lauantai 24. elokuuta 2013

Color Affection

Teki mieli neuloa välillä jotain helppoa, joten Veera Välimäen Color Affection -huivi oli juuri sopiva tähän väliin. Pelkkiä oikeita silmukoita ja lisäyksiä.


Lanka: Novita Nalle, vaaleanharmaa 043x128g, tummanharmaa 044x87g, fuksia 559x98g
Puikot: 3.0 mmPäädyin valitsemaan kaapista löytynyttä Nalle-lankaa. Kaapeissa on sen verran lankaa, että täytyy välillä yrittää neuloa niistä ja värit olikin tosi ihanat. (Saa sitten taas hyvällä omallatunnolla ostaa uutta, kun on edes vähän käyttänyt vanhoja pois...) Tosi fiksu valinta muuten tuo Nalle-lanka heinäkuussa :) Toisaalta oli fiksua valita edullinen Nalle-lanka, sillä en ollut varma käyttäisinkö tämän mallista huivia. Tuollainen tyyli kun ei ole ihan mun juttu. Kuitenkin halusin tehdä nimenomaan tämän mallin, sillä nuo lyhennetyt kerrokset ja "wrap and turn" kiinnostivat. Nyt kun huivi on valmis, niin en ole vieläkään varma, tuleeko tätä käytettyä. Saas nähdä. Mutta hyvä siis, etten satsannut tämän kohdalla kalliimpaan lankaan. Huivia oli kylläkin hauska neuloa.

                                           

Ja pitäähän sitä näin helpossa työssä mokatakin. Tiedän lukeneeni lyhennettyjen kerrosten ohjeesta, että seuraavalla kerroksella neulotaan aina 3 silmukkaa edellisen kierretyn silmukan yli, mutta kuitenkin tajusin vasta viimeisen raidan kohdalla, että olen laskenut kierretyn silmukan aina yhdeksi niistä kolmesta silmukasta. Lyhennetyt kerrokset on siis tehty neulomalla aina vain 2 silmukkaa edellisen kierretyn silmukan yli.

Täytyy muuten tunnustaa, että kun tajusin mokani, niin ajattelin, että voi hitsi, pitää purkaa, mutta onneksi joku ääni päässä herätti ennen kuin iso osa huivista oli takaisin kerillä. Päätin sittenkin neuloa huivin loppuun. Onneksi.

Keskimmäisen osuuden olisi pitänyt yltää pidemmälle oikeaan reunaan.

                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...